Skip navigation
Αρχική
Πλοήγηση
Κοινότητες
& Συλλογές
Πλοήγηση στα τεκμήρια κατά:
Ημ/νια Έκδοσης
Συγγραφέα
Τίτλο
Λέξεις-Κλειδιά
Θέματα LC
Βοήθεια
Γλώσσα
Ελληνικά
English
Συνδεθείτε:
Το DSpace Μου
Λήψη ενημερώσεων με
email
Επεξεργασία Προφίλ
Ιδρυματικό Αποθετήριο
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης και Κολέγιο Περρωτής
Ιδρυματικό Αποθετήριο
Αναζήτηση
Αναζήτηση:
Όλο το Αποθετήριο
Εκπαιδευτικές Βαθμίδες
Κολέγιο Περρωτής
Διδακτικό Προσωπικό
Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες
Άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά
Άλλες δημοσιεύσεις
για
Τρέχοντα Φίλτρα:
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ημ/νια Έκδοσης
Το Ονομα αρχείου του τεκμηρίου
Η Περιγραφή του αρχείου του τεκμηρίου
Ίσο Με
Περιέχει
ID
Όχι Ίσο Με
Δεν Περιέχει
Όχι ID
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ημ/νια Έκδοσης
Το Ονομα αρχείου του τεκμηρίου
Η Περιγραφή του αρχείου του τεκμηρίου
Ίσο Με
Περιέχει
ID
Όχι Ίσο Με
Δεν Περιέχει
Όχι ID
Καθαρισμός Πεδίων
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να κάνετε καλύτερη την αναζήτησή σας.
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ημ/νια Έκδοσης
Το Ονομα αρχείου του τεκμηρίου
Η Περιγραφή του αρχείου του τεκμηρίου
Ίσο Με
Περιέχει
ID
Όχι Ίσο Με
Δεν Περιέχει
Όχι ID
Αποτελέσματα 1-10 από 13 (χρόνος αναζήτησης: 0.002 δευτερόλεπτα).
προηγούμενη
1
2
επόμενη
Αποτελέσματα από Τεκμήρια:
Ημ/νια Έκδοσης
Τίτλος
Συγγραφέας(εις)
Επιμελητής(ες)
Τύπος
Νοε-2015
Extending the shelf life of chicken meat by the addition of liquid smoke in marinades and antimicrobial edible films
Manasian, P. V.
;
Karastergiou, E. T.
;
Gounaris, N. G.
;
Bisdikian, A. G.
;
Adamidis, Tryfon
;
Zinoviadou, Kyriaki
-
Presentation
Φεβ-2015
Use of edible biopolymer based antimicrobial coatings as a means to extend the shelf life of chicken meat
Tsatas, Antonis
;
Kozarevska, Natalija
;
Adamidis, Tryfon
;
Zinoviadou, Kyriaki
-
Presentation
Φεβ-2017
Extending the shelf life of chicken meat by use of liquid smoke based marinades
Manasian, P. V.
;
Karastergiou, E. T.
;
Adamidis, Tryfon
;
Zinoviadou, Kyriaki
-
Presentation
Σεπ-2017
Predicting Byssochlamysfulva ascospores behavior based on conidia data
Gougouli, Maria
;
Xiao, Y.
;
Gkogka, E.
;
Zinoviadou, Kyriaki
;
Adamidis, Tryfon
-
Presentation
Σεπ-2014
Olive oil stability in the presence of different herbs
Monopati, E.
;
Efthimiadis, F.
;
Papoti, Vassiliki T.
;
Zinoviadou, Kyriaki
;
Adamidis, Tryfon
-
Presentation
Σεπ-2014
Use of edible coatings for the preservation of leek
Papandreopoulou, Vassiliki
;
Tzoumakis, M.
;
Zinoviadou, Kyriaki
;
Adamidis, Tryfon
-
Presentation
Απρ-2017
Modeling the effect of temperature, water activity and pH on the growth of heat resistant molds
Karamika, S.
;
Kurkou, A.
;
Xiao, Y.
;
Gkogka, E.
;
Adamidis, Tryfon
;
Zinoviadou, Kyriaki
;
Gougouli, Maria
-
Presentation
Ιου-2018
Preparation and characterization of whey protein isolate/montmorillonite nanoclay composite films
Zinoviadou, Kyriaki
;
Karanikola, D.
;
Andreou, P.
;
Svilechikj, Oli
;
Geci, Elena
;
Adamidis, Tryfon
-
Presentation
Ιου-2016
Optimizing the production of a probiotic ice-cream
Manasian, P. V.
;
Kozarevska, Natalija
;
Adamidis, Tryfon
;
Zinoviadou, Kyriaki
;
Vergos, Evangelos
;
Chatzilias, Nikolaos
-
Presentation
Ιου-2018
Effect of harvesting time on the oxidative stability of Chalkidiki olive oil
Zinoviadou, Kyriaki
;
Gavriilidis, S.
;
Mekuli, Rina
;
Papoti, Vassiliki T.
;
Adamidis, Tryfon
-
Presentation
Αποτελέσματα 1-10 από 13 (χρόνος αναζήτησης: 0.002 δευτερόλεπτα).
προηγούμενη
1
2
επόμενη
Ανακαλύψτε
Συγγραφέας
4
Gougouli, Maria
3
Gkogka, E.
3
Manasian, P. V.
3
Xiao, Y.
2
Karastergiou, E. T.
2
Kozarevska, Natalija
2
Papoti, Vassiliki T.
1
Andreou, P.
1
Bisdikian, A. G.
1
Chatzilias, Nikolaos
.
επόμενη >
Θέμα
5
Active food packaging
5
Edible coatings
4
Food - Composition
3
Food - Analysis
3
Food - Shelf-life dating
3
Meat
2
Chicken meat shelf-life
2
Edible films
2
Food - Preservation
2
Food industry and trade - Safety ...
.
επόμενη >
Ημ/νια Έκδοσης
5
2017
3
2018
2
2014
2
2015
1
2016