Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/547
Τίτλος: Effect of packaging in extra virgin olive oil
Συγγραφείς: Koutsou, Alexandra
Επιβλέποντες: Zinoviadou, Kyriaki
Θέματα LC: Academic theses
Olive oil
Food - Packaging
Food - Shelf-life dating
Food - Quality
Λέξεις-Κλειδιά: Extra virgin olive oil
Quality
Storage time
Storage material
Ημερομηνία Έκδοσης: Μαΐ-2023
Εκδότης: Perrotis College
Cardiff Metropolitan University
Επιτομή: The proper packaging of food items holds significant importance in maintaining their quality, guaranteeing their safety, and impacting consumer perspectives. The packaging of extra virgin olive oil (EVOO) has a notable impact on its sensory properties, nutritional profile, and sustenance of quality. Extra-virgin olive oil is recognized for its elevated nutritional profile and distinctive sensory qualities, rendering it a highly sought-after and favoured commodity in the international marketplace. The preservation of the quality of EVOO throughout its lifecycle, spanning from production to consumption, necessitates an efficacious implementation of packaging techniques.
Περιγραφή: Includes bibliographical references and charts.
MSc in New Food Product and Business Development
Έκταση: 45 pages
Τύπος: Thesis
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/547
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial 4.0 International
Γλώσσα: en
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Διπλωματικές εργασίες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons