Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/547
Τίτλος: | Effect of packaging in extra virgin olive oil |
Συγγραφείς: | Koutsou, Alexandra |
Επιβλέποντες: | Zinoviadou, Kyriaki |
Θέματα LC: | Academic theses Olive oil Food - Packaging Food - Shelf-life dating Food - Quality |
Λέξεις-Κλειδιά: | Extra virgin olive oil Quality Storage time Storage material |
Ημερομηνία Έκδοσης: | Μαΐ-2023 |
Εκδότης: | Perrotis College Cardiff Metropolitan University |
Επιτομή: | The proper packaging of food items holds significant importance in maintaining their quality, guaranteeing their safety, and impacting consumer perspectives. The packaging of extra virgin olive oil (EVOO) has a notable impact on its sensory properties, nutritional profile, and sustenance of quality. Extra-virgin olive oil is recognized for its elevated nutritional profile and distinctive sensory qualities, rendering it a highly sought-after and favoured commodity in the international marketplace. The preservation of the quality of EVOO throughout its lifecycle, spanning from production to consumption, necessitates an efficacious implementation of packaging techniques. |
Περιγραφή: | Includes bibliographical references and charts. MSc in New Food Product and Business Development |
Έκταση: | 45 pages |
Τύπος: | Thesis |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Not published |
URI: | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/547 |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial 4.0 International |
Γλώσσα: | en |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Διπλωματικές εργασίες |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons