Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/482
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Krystallidou, Evdokia | - |
dc.contributor.author | Κρυσταλλίδου, Ευδοκία | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-24T06:58:40Z | - |
dc.date.available | 2022-06-24T06:58:40Z | - |
dc.date.issued | 2019-12-20 | - |
dc.identifier.citation | Κρυσταλλίδου, Ε 2019, 'Η ιχνηλασιμότητα στην υπηρεσία της κτηνοτροφίας: "από το λιβάδι στο πιάτο"', Meat Place, τ. 97, σ. 70. | el_GR |
dc.identifier.uri | https://issuu.com/meatplace/docs/low_pdf_m97 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/482 | - |
dc.description | Περιοδικό Meat Place, τεύχος 97, σ. 70. | en_US |
dc.format.extent | 1 σελίδα | en_US |
dc.language.iso | el | en_US |
dc.publisher | o.mind Creatives | en_US |
dc.relation.ispartof | Περιοδικό Meat Place | en_US |
dc.rights | All rights reserved | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ | * |
dc.subject | Ιχνηλασιμότητα | en_US |
dc.subject | Κτηνοτροφία | en_US |
dc.subject | Βοοειδή | en_US |
dc.subject | Τεχνολογία Beacon | en_US |
dc.subject | Kalaθos Meat TRACE | en_US |
dc.subject | American Farm School | en_US |
dc.subject.lcsh | Food contamination - Analysis | en_US |
dc.subject.lcsh | Μόλυνση τροφίμων - Ανάλυση | en_US |
dc.subject.lcsh | Livestock | en_US |
dc.subject.lcsh | Κτηνοτροφία | en_US |
dc.subject.lcsh | Cattle | en_US |
dc.subject.lcsh | Βοοειδή | en_US |
dc.title | Η ιχνηλασιμότητα στην υπηρεσία της κτηνοτροφίας: "από το λιβάδι στο πιάτο" | en_US |
dc.type | Journal Article | en_US |
local.description.status | Published | en_US |
Appears in Collections: | Journal Articles |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Άρθρο Traceability MEAT PLACE.pdf | 69.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License