Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/482
Τίτλος: | Η ιχνηλασιμότητα στην υπηρεσία της κτηνοτροφίας: "από το λιβάδι στο πιάτο" |
Συγγραφείς: | Krystallidou, Evdokia Κρυσταλλίδου, Ευδοκία |
Θέματα LC: | Food contamination - Analysis Μόλυνση τροφίμων - Ανάλυση Livestock Κτηνοτροφία Cattle Βοοειδή |
Λέξεις-Κλειδιά: | Ιχνηλασιμότητα Κτηνοτροφία Βοοειδή Τεχνολογία Beacon Kalaθos Meat TRACE American Farm School |
Ημερομηνία Έκδοσης: | 20-Δεκ-2019 |
Εκδότης: | o.mind Creatives |
Περιγραφή: | Περιοδικό Meat Place, τεύχος 97, σ. 70. |
Έκταση: | 1 σελίδα |
Τύπος: | Journal Article |
Συσχέτιση (Μέρος του): | Περιοδικό Meat Place |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Published |
URI: | https://issuu.com/meatplace/docs/low_pdf_m97 http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/482 |
Αναφορά: | Κρυσταλλίδου, Ε 2019, 'Η ιχνηλασιμότητα στην υπηρεσία της κτηνοτροφίας: "από το λιβάδι στο πιάτο"', Meat Place, τ. 97, σ. 70. |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial 4.0 International |
Γλώσσα: | el |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
Άρθρο Traceability MEAT PLACE.pdf | 69.74 kB | Adobe PDF | Προβολή/Ανοιγμα |
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons