Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/482
Τίτλος: Η ιχνηλασιμότητα στην υπηρεσία της κτηνοτροφίας: "από το λιβάδι στο πιάτο"
Συγγραφείς: Krystallidou, Evdokia
Κρυσταλλίδου, Ευδοκία
Θέματα LC: Food contamination - Analysis
Μόλυνση τροφίμων - Ανάλυση
Livestock
Κτηνοτροφία
Cattle
Βοοειδή
Λέξεις-Κλειδιά: Ιχνηλασιμότητα
Κτηνοτροφία
Βοοειδή
Τεχνολογία Beacon
Kalaθos Meat TRACE
American Farm School
Ημερομηνία Έκδοσης: 20-Δεκ-2019
Εκδότης: o.mind Creatives
Περιγραφή: Περιοδικό Meat Place, τεύχος 97, σ. 70.
Έκταση: 1 σελίδα
Τύπος: Journal Article
Συσχέτιση (Μέρος του): Περιοδικό Meat Place
Κατάσταση Δημοσίευσης: Published
URI: https://issuu.com/meatplace/docs/low_pdf_m97
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/482
Αναφορά: Κρυσταλλίδου, Ε 2019, 'Η ιχνηλασιμότητα στην υπηρεσία της κτηνοτροφίας: "από το λιβάδι στο πιάτο"', Meat Place, τ. 97, σ. 70.
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial 4.0 International
Γλώσσα: el
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
Άρθρο Traceability MEAT PLACE.pdf69.74 kBAdobe PDFThumbnail
Προβολή/Ανοιγμα


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons