Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/482
Title: | Η ιχνηλασιμότητα στην υπηρεσία της κτηνοτροφίας: "από το λιβάδι στο πιάτο" |
Authors: | Krystallidou, Evdokia Κρυσταλλίδου, Ευδοκία |
Subjects LC: | Food contamination - Analysis Μόλυνση τροφίμων - Ανάλυση Livestock Κτηνοτροφία Cattle Βοοειδή |
Keywords: | Ιχνηλασιμότητα Κτηνοτροφία Βοοειδή Τεχνολογία Beacon Kalaθos Meat TRACE American Farm School |
Issue Date: | 20-Dec-2019 |
Publisher: | o.mind Creatives |
Description: | Περιοδικό Meat Place, τεύχος 97, σ. 70. |
Length: | 1 σελίδα |
Type: | Journal Article |
Relation (Part Of): | Περιοδικό Meat Place |
Publication Status: | Published |
URI: | https://issuu.com/meatplace/docs/low_pdf_m97 http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/482 |
Citation: | Κρυσταλλίδου, Ε 2019, 'Η ιχνηλασιμότητα στην υπηρεσία της κτηνοτροφίας: "από το λιβάδι στο πιάτο"', Meat Place, τ. 97, σ. 70. |
Restrictions: | All rights reserved Attribution-NonCommercial 4.0 International |
Language: | el |
Appears in Collections: | Journal Articles |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Άρθρο Traceability MEAT PLACE.pdf | 69.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License