Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/482
Title: Η ιχνηλασιμότητα στην υπηρεσία της κτηνοτροφίας: "από το λιβάδι στο πιάτο"
Authors: Krystallidou, Evdokia
Κρυσταλλίδου, Ευδοκία
Subjects LC: Food contamination - Analysis
Μόλυνση τροφίμων - Ανάλυση
Livestock
Κτηνοτροφία
Cattle
Βοοειδή
Keywords: Ιχνηλασιμότητα
Κτηνοτροφία
Βοοειδή
Τεχνολογία Beacon
Kalaθos Meat TRACE
American Farm School
Issue Date: 20-Dec-2019
Publisher: o.mind Creatives
Description: Περιοδικό Meat Place, τεύχος 97, σ. 70.
Length: 1 σελίδα
Type: Journal Article
Relation (Part Of): Περιοδικό Meat Place
Publication Status: Published
URI: https://issuu.com/meatplace/docs/low_pdf_m97
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/482
Citation: Κρυσταλλίδου, Ε 2019, 'Η ιχνηλασιμότητα στην υπηρεσία της κτηνοτροφίας: "από το λιβάδι στο πιάτο"', Meat Place, τ. 97, σ. 70.
Restrictions: All rights reserved
Attribution-NonCommercial 4.0 International
Language: el
Appears in Collections:Journal Articles

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Άρθρο Traceability MEAT PLACE.pdf69.74 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons