Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/437
Τίτλος: Nudging: an intervention technique for healthier consumer choices
Συγγραφείς: Milijevic, Srdjan
Επιβλέποντες: Karamanos, Anastasios
Krystallis, Athanasios
Θέματα LC: Academic theses
Consumers' preferences
Food habits
Consumer behavior
Λέξεις-Κλειδιά: Nudging
Consumer choices
Healthy food
Greek consumers
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιου-2020
Εκδότης: Perrotis College
Cardiff Metropolitan University
Επιτομή: This research aims to investigate “Nudging’ an intervention technique for more healthier consumers choices”. Nowadays consumers are more concerned about sustainable consumption, therefore the questions associated with that emphasize on their willingness and emphasizes on purchase behaviour towards healthier products. Research emphasize on investigation of “Nudge” influence among the Greek consumers and their buying behaviour choices conferring to the healthy food. Despite that research has aims to investigate the Initiatives among Greek retailers as well conferring to the promotion of healthy food consumption, which will give additional insights about nudging assumptions and consumers awareness towards nudging technique. Therefore, this research will be developed based on empirical evidence. Quantitative data (survey) will be distributed for data collection which will be further investigated through SPSS IBM statistical software.
Περιγραφή: Includes bibliographical references and charts.
MSc in Marketing for the Agro-Food Sector
Έκταση: 106 pages
Τύπος: Thesis
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/437
https://librarycatalog.afs.edu.gr/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=26017
Αποθετήριο: HUB
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial 4.0 International
Γλώσσα: en_US
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Διπλωματικές εργασίες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons