Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/418
Title: Τυροκομία
Authors: Papavasileiou, Georgios
Gougouli, Maria
Maloudi, Martha
Krystallidou, Evdokia
Kotsios, Panagiotis
Παπαβασιλείου, Γεώργιος
Γουγουλή, Μαρία
Μαλούδη, Μάρθα
Κρυσταλλίδου, Ευδοκία
Κώτσιος, Παναγιώτης
Subjects LC: American Farm School
Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Cheesemaking
Τυροκομία
Cost accounting
Κοστολόγηση
Keywords: Τυροκομία
Κοστολόγηση προϊόντων
Τυριά
Issue Date: 2019
Publisher: Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Description: Βιβλιογραφία : σ. 181
Length: 88 σελίδες
Type: Book
Relation (Is format of): https://librarycatalog.afs.edu.gr/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=23968
Publication Status: Published
URI: https://www.afs.edu.gr/dyn/userfiles/files/NEW%20book_TYROKOMIA.pdf
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/418
ISBN: 9786188420533
Citation: Παπαβασιλείου, Γ, Γουγουλή, Μ, Μαλούδη, Μ, Κρυσταλλίδου, Ε, & Κώτσιος, Π 2019, Τυροκομία, Αμερικανική Γεωργική Σχολή, Θεσσαλονίκη.
Repository: DAPL
Restrictions: Open Access
Attribution 4.0 International
Language: el
Appears in Collections:Other Publications

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NEW book_TYROKOMIA.pdf1.68 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons