Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/418
Τίτλος: Τυροκομία
Συγγραφείς: Papavasileiou, Georgios
Gougouli, Maria
Maloudi, Martha
Krystallidou, Evdokia
Kotsios, Panagiotis
Παπαβασιλείου, Γεώργιος
Γουγουλή, Μαρία
Μαλούδη, Μάρθα
Κρυσταλλίδου, Ευδοκία
Κώτσιος, Παναγιώτης
Θέματα LC: American Farm School
Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Cheesemaking
Τυροκομία
Cost accounting
Κοστολόγηση
Λέξεις-Κλειδιά: Τυροκομία
Κοστολόγηση προϊόντων
Τυριά
Ημερομηνία Έκδοσης: 2019
Εκδότης: Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Περιγραφή: Βιβλιογραφία : σ. 181
Έκταση: 88 σελίδες
Τύπος: Book
Συσχέτιση (Είναι μορφότυπος του): https://librarycatalog.afs.edu.gr/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=23968
Κατάσταση Δημοσίευσης: Published
URI: https://www.afs.edu.gr/dyn/userfiles/files/NEW%20book_TYROKOMIA(1).pdf
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/418
ISBN: 9786188420533
Αναφορά: Παπαβασιλείου, Γ, Γουγουλή, Μ, Μαλούδη, Μ, Κρυσταλλίδου, Ε, & Κώτσιος, Π 2019, Τυροκομία, Αμερικανική Γεωργική Σχολή, Θεσσαλονίκη.
Αποθετήριο: DAPL
Δικαιώματα: Open Access
Attribution 4.0 International
Γλώσσα: el
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Άλλες δημοσιεύσεις

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
NEW book_TYROKOMIA.pdf1.68 MBAdobe PDFThumbnail
Προβολή/Ανοιγμα


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons