Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/418
Τίτλος: | Τυροκομία |
Συγγραφείς: | Papavasileiou, Georgios Gougouli, Maria Maloudi, Martha Krystallidou, Evdokia Kotsios, Panagiotis Παπαβασιλείου, Γεώργιος Γουγουλή, Μαρία Μαλούδη, Μάρθα Κρυσταλλίδου, Ευδοκία Κώτσιος, Παναγιώτης |
Θέματα LC: | American Farm School Αμερικανική Γεωργική Σχολή Cheesemaking Τυροκομία Cost accounting Κοστολόγηση |
Λέξεις-Κλειδιά: | Τυροκομία Κοστολόγηση προϊόντων Τυριά |
Ημερομηνία Έκδοσης: | 2019 |
Εκδότης: | Αμερικανική Γεωργική Σχολή |
Περιγραφή: | Βιβλιογραφία : σ. 181 |
Έκταση: | 88 σελίδες |
Τύπος: | Book |
Συσχέτιση (Είναι μορφότυπος του): | https://librarycatalog.afs.edu.gr/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=23968 |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Published |
URI: | https://www.afs.edu.gr/dyn/userfiles/files/NEW%20book_TYROKOMIA(1).pdf http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/418 |
ISBN: | 9786188420533 |
Αναφορά: | Παπαβασιλείου, Γ, Γουγουλή, Μ, Μαλούδη, Μ, Κρυσταλλίδου, Ε, & Κώτσιος, Π 2019, Τυροκομία, Αμερικανική Γεωργική Σχολή, Θεσσαλονίκη. |
Αποθετήριο: | DAPL |
Δικαιώματα: | Open Access Attribution 4.0 International |
Γλώσσα: | el |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Άλλες δημοσιεύσεις |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
NEW book_TYROKOMIA.pdf | 1.68 MB | Adobe PDF | Προβολή/Ανοιγμα |
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons