Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/418
Title: | Τυροκομία |
Authors: | Papavasileiou, Georgios Gougouli, Maria Maloudi, Martha Krystallidou, Evdokia Kotsios, Panagiotis Παπαβασιλείου, Γεώργιος Γουγουλή, Μαρία Μαλούδη, Μάρθα Κρυσταλλίδου, Ευδοκία Κώτσιος, Παναγιώτης |
Subjects LC: | American Farm School Αμερικανική Γεωργική Σχολή Cheesemaking Τυροκομία Cost accounting Κοστολόγηση |
Keywords: | Τυροκομία Κοστολόγηση προϊόντων Τυριά |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Αμερικανική Γεωργική Σχολή |
Description: | Βιβλιογραφία : σ. 181 |
Length: | 88 σελίδες |
Type: | Book |
Relation (Is format of): | https://librarycatalog.afs.edu.gr/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=23968 |
Publication Status: | Published |
URI: | https://www.afs.edu.gr/dyn/userfiles/files/NEW%20book_TYROKOMIA(1).pdf http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/418 |
ISBN: | 9786188420533 |
Citation: | Παπαβασιλείου, Γ, Γουγουλή, Μ, Μαλούδη, Μ, Κρυσταλλίδου, Ε, & Κώτσιος, Π 2019, Τυροκομία, Αμερικανική Γεωργική Σχολή, Θεσσαλονίκη. |
Repository: | DAPL |
Restrictions: | Open Access Attribution 4.0 International |
Language: | el |
Appears in Collections: | Other Publications |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NEW book_TYROKOMIA.pdf | 1.68 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License