Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/418
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Papavasileiou, Georgios | - |
dc.contributor.author | Gougouli, Maria | - |
dc.contributor.author | Maloudi, Martha | - |
dc.contributor.author | Krystallidou, Evdokia | - |
dc.contributor.author | Kotsios, Panagiotis | - |
dc.contributor.author | Παπαβασιλείου, Γεώργιος | - |
dc.contributor.author | Γουγουλή, Μαρία | - |
dc.contributor.author | Μαλούδη, Μάρθα | - |
dc.contributor.author | Κρυσταλλίδου, Ευδοκία | - |
dc.contributor.author | Κώτσιος, Παναγιώτης | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-27T07:44:41Z | - |
dc.date.available | 2021-08-27T07:44:41Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Παπαβασιλείου, Γ, Γουγουλή, Μ, Μαλούδη, Μ, Κρυσταλλίδου, Ε, & Κώτσιος, Π 2019, Τυροκομία, Αμερικανική Γεωργική Σχολή, Θεσσαλονίκη. | el_GR |
dc.identifier.isbn | 9786188420533 | - |
dc.identifier.uri | https://www.afs.edu.gr/dyn/userfiles/files/NEW%20book_TYROKOMIA(1).pdf | - |
dc.identifier.uri | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/418 | - |
dc.description | Βιβλιογραφία : σ. 181 | en_US |
dc.description.tableofcontents | Περιεχόμενα : Παραγωγή γάλακτος. - - Τεχνολογία τυριών. - - Γιαούρτι. - - Ορθές πρακτικές για οικοτεχνίες παραγωγής τυριών. - - Κοστολόγηση τυροκομικής παραγωγής. | el_GR |
dc.format.extent | 88 σελίδες | en_US |
dc.language.iso | el | en_US |
dc.publisher | Αμερικανική Γεωργική Σχολή | en_US |
dc.relation.isformatof | https://librarycatalog.afs.edu.gr/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=23968 | en_US |
dc.rights | Open Access | en_US |
dc.rights | Attribution 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | * |
dc.subject | Τυροκομία | en_US |
dc.subject | Κοστολόγηση προϊόντων | en_US |
dc.subject | Τυριά | en_US |
dc.subject.lcsh | American Farm School | en_US |
dc.subject.lcsh | Αμερικανική Γεωργική Σχολή | en_US |
dc.subject.lcsh | Cheesemaking | en_US |
dc.subject.lcsh | Τυροκομία | en_US |
dc.subject.lcsh | Cost accounting | en_US |
dc.subject.lcsh | Κοστολόγηση | en_US |
dc.title | Τυροκομία | en_US |
dc.type | Book | en_US |
local.description.status | Published | en_US |
local.repository | DAPL | en_US |
Appears in Collections: | Other Publications |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NEW book_TYROKOMIA.pdf | 1.68 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License