Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/334
Τίτλος: Use of edible films from whey protein isolate against the growth of Penicillium expansum on growth media and yogurt products
Συγγραφείς: Kolovou, M. A.
Vasileiadis, V.
Gougouli, Maria
Zinoviadou, Kyriaki
Biliaderis, C. G.
Koutsoumanis, Konstantinos P.
Moschakis, T.
Θέματα LC: Edible coatings
Food - Biotechnology
Food - Composition
Active food packaging
Food - Microbiology
Yogurt
Proteins
Λέξεις-Κλειδιά: Whey protein
Edible films
Penicillium expansum
Yogurt products
Ημερομηνία Έκδοσης: Νοε-2013
Τύπος: Presentation
Συσχέτιση (Μέρος του): Novel Methods for Integrated Exploitation of Residues from Processing Agricultural Products Conference (Thessaloniki, Greece)
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/334
Αναφορά: Kolovou, MA, Vasileiadis, V, Gougouli, M, Zinoviadou, K, Biliaderis, C, Koutsoumanis, K & Moschakis, T 2013, 'Use of edible films from whey protein isolate against the growth of Penicillium expansum on growth media and yogurt products', in Novel Methods for Integrated Exploitation of Residues from Processing Agricultural Products, 19-20 November 2013, Thessaloniki, Greece.
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Γλώσσα: en
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons