Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/334
Τίτλος: | Use of edible films from whey protein isolate against the growth of Penicillium expansum on growth media and yogurt products |
Συγγραφείς: | Kolovou, M. A. Vasileiadis, V. Gougouli, Maria Zinoviadou, Kyriaki Biliaderis, C. G. Koutsoumanis, Konstantinos P. Moschakis, T. |
Θέματα LC: | Edible coatings Food - Biotechnology Food - Composition Active food packaging Food - Microbiology Yogurt Proteins |
Λέξεις-Κλειδιά: | Whey protein Edible films Penicillium expansum Yogurt products |
Ημερομηνία Έκδοσης: | Νοε-2013 |
Τύπος: | Presentation |
Συσχέτιση (Μέρος του): | Novel Methods for Integrated Exploitation of Residues from Processing Agricultural Products Conference (Thessaloniki, Greece) |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Not published |
URI: | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/334 |
Αναφορά: | Kolovou, MA, Vasileiadis, V, Gougouli, M, Zinoviadou, K, Biliaderis, C, Koutsoumanis, K & Moschakis, T 2013, 'Use of edible films from whey protein isolate against the growth of Penicillium expansum on growth media and yogurt products', in Novel Methods for Integrated Exploitation of Residues from Processing Agricultural Products, 19-20 November 2013, Thessaloniki, Greece. |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
Γλώσσα: | en |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons