Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/327
Τίτλος: Optimizing the production of a probiotic ice-cream
Συγγραφείς: Manasian, P. V.
Kozarevska, Natalija
Adamidis, Tryfon
Zinoviadou, Kyriaki
Vergos, Evangelos
Chatzilias, Nikolaos
Θέματα LC: Ice cream industry
Food technology
Food industry and trade
Probiotics
Λέξεις-Κλειδιά: Probiotic ice cream
Probiotics
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιου-2016
Τύπος: Presentation
Συσχέτιση (Μέρος του): 1st International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods (Kalamata, Greece)
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/327
Αναφορά: Manasian, PV, Kozarevska, N, Adamidis, T, Zinoviadou, KG, Vergos, E & Chatzilias, N 2016, 'Optimizing the production of a probiotic ice-cream', in 1st International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, 6-9 July 2016, Kalamata, Greece.
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Γλώσσα: en
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons