Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/327
Τίτλος: | Optimizing the production of a probiotic ice-cream |
Συγγραφείς: | Manasian, P. V. Kozarevska, Natalija Adamidis, Tryfon Zinoviadou, Kyriaki Vergos, Evangelos Chatzilias, Nikolaos |
Θέματα LC: | Ice cream industry Food technology Food industry and trade Probiotics |
Λέξεις-Κλειδιά: | Probiotic ice cream Probiotics |
Ημερομηνία Έκδοσης: | Ιου-2016 |
Τύπος: | Presentation |
Συσχέτιση (Μέρος του): | 1st International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods (Kalamata, Greece) |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Not published |
URI: | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/327 |
Αναφορά: | Manasian, PV, Kozarevska, N, Adamidis, T, Zinoviadou, KG, Vergos, E & Chatzilias, N 2016, 'Optimizing the production of a probiotic ice-cream', in 1st International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, 6-9 July 2016, Kalamata, Greece. |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
Γλώσσα: | en |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons