Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/317
Τίτλος: Mapping the quality characteristics of Greek table olives
Συγγραφείς: Zinoviadou, Kyriaki
Utevska, Elena
Tsipeli, Styliani
Kichukova, Tamara
Adamidis, Tryfon
Gougouli, Maria
Θέματα LC: Olive
Λέξεις-Κλειδιά: Greek table olives
Ημερομηνία Έκδοσης: Μαΐ-2018
Εκδότης: Perrotis College
Έκταση: 21 pages
Τύπος: Presentation
Συσχέτιση (Μέρος του): 1st International Olive Center Conference titled "Table Olives: Pursuing Innovation - Exploring Trends" (Thessaloniki, Greece)
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/317
https://www.livemedia.com/video/321059
Αναφορά: Zinoviadou, KG, Utevska, E, Tsipeli, S, Adamidis, T & Gougouli, M 2018, ‘Mapping the quality characteristics of Greek table olives’, in 1st International Olive Center Conference, Perrotis College, Thessaloniki.
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Γλώσσα: en
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons