Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/317
Τίτλος: | Mapping the quality characteristics of Greek table olives |
Συγγραφείς: | Zinoviadou, Kyriaki Utevska, Elena Tsipeli, Styliani Kichukova, Tamara Adamidis, Tryfon Gougouli, Maria |
Θέματα LC: | Olive |
Λέξεις-Κλειδιά: | Greek table olives |
Ημερομηνία Έκδοσης: | Μαΐ-2018 |
Εκδότης: | Perrotis College |
Έκταση: | 21 pages |
Τύπος: | Presentation |
Συσχέτιση (Μέρος του): | 1st International Olive Center Conference titled "Table Olives: Pursuing Innovation - Exploring Trends" (Thessaloniki, Greece) |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Not published |
URI: | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/317 https://www.livemedia.com/video/321059 |
Αναφορά: | Zinoviadou, KG, Utevska, E, Tsipeli, S, Adamidis, T & Gougouli, M 2018, ‘Mapping the quality characteristics of Greek table olives’, in 1st International Olive Center Conference, Perrotis College, Thessaloniki. |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
Γλώσσα: | en |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons