Αναζήτηση
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να κάνετε καλύτερη την αναζήτησή σας.
Αποτελέσματα 1-7 από 7 (χρόνος αναζήτησης: 0.001 δευτερόλεπτα).
- προηγούμενη
- 1
- επόμενη
Αποτελέσματα από Τεκμήρια:
Ημ/νια Έκδοσης | Τίτλος | Συγγραφέας(εις) | Επιμελητής(ες) | Τύπος |
---|---|---|---|---|
2022 | Physico-chemical properties of whey protein isolate films containing encapsulated oregano oil | Gkantia, Effrosyni | - | Dissertation |
Ιαν-2018 | Effect of different antimicrobial agents on the growth of Penicillium commune | Marinou, Dimitra | - | Dissertation |
Ιου-2017 | Evaluation of the physicochemical properties of biopolymer based films with nano materials | Svilechikj, Oli | - | Dissertation |
24-Ιου-2016 | Biochemical methods in identification of potential probiotic microorganism presence in fermented green table olives | Sengjuler, Dzaner | - | Dissertation |
Ιου-2014 | Antimicrobial edible packaging as a means to prolong the shelf life of chicken | Kozarevska, Natalija | - | Dissertation |
Ιου-2016 | Effect of glycerol concentration on WPI-okra blended edible films | Kostovska, Renata | - | Dissertation |
Μαΐ-2023 | Gluten-free biscuits with different types of flours: gluten-free biscuits with almond, chestnut and acorn flours | Dermisis, Christos | - | Dissertation |
Αποτελέσματα 1-7 από 7 (χρόνος αναζήτησης: 0.001 δευτερόλεπτα).
- προηγούμενη
- 1
- επόμενη
Ανακαλύψτε
Θέμα