Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/487
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKrystallidou, Evdokia-
dc.contributor.authorΚρυσταλλίδου, Ευδοκία-
dc.date.accessioned2022-06-24T08:25:19Z-
dc.date.available2022-06-24T08:25:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationΚρυσταλλίδου, Ε 2021 'Παραγωγή τυριού από νωπό αγελαδινό γάλα', Επι Γης, τ. 19, σ. 26.el_GR
dc.identifier.urihttps://www.piraeusbank.gr/el/agrotes/agrotika-nea-enimerosi/epi-gis#1-
dc.identifier.urihttp://repository.afs.edu.gr/handle/6000/487-
dc.descriptionΠεριοδική έκδοση για την Αγροτική Οικονομία από την Τράπεζα Πειραιώς, 'Επι Γης', τεύχος 19, σ. 26en_US
dc.format.extent1 σελίδαen_US
dc.language.isoelen_US
dc.publisherΤράπεζα Πειραιώςen_US
dc.relation.ispartofΠεριοδικό 'Επι Γης'en_US
dc.rightsAll rights reserveden_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*
dc.subjectΤυρίen_US
dc.subjectΑγελαδινό γάλαen_US
dc.subjectΑγελαδοτροφίαen_US
dc.subjectAmerican Farm Schoolen_US
dc.subject.lcshCheeseen_US
dc.subject.lcshΤυρίen_US
dc.subject.lcshCheesemakingen_US
dc.subject.lcshΤυροκομίαen_US
dc.subject.lcshDairy productsen_US
dc.subject.lcshΓαλακτοκομικά προϊόνταen_US
dc.titleΠαραγωγή τυριού από νωπό αγελαδινό γάλαen_US
dc.typeJournal Articleen_US
local.description.statusPublisheden_US
Appears in Collections:Journal Articles

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EPIGHS19_low_new.pdf5.79 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons