Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/487
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Krystallidou, Evdokia | - |
dc.contributor.author | Κρυσταλλίδου, Ευδοκία | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-24T08:25:19Z | - |
dc.date.available | 2022-06-24T08:25:19Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Κρυσταλλίδου, Ε 2021 'Παραγωγή τυριού από νωπό αγελαδινό γάλα', Επι Γης, τ. 19, σ. 26. | el_GR |
dc.identifier.uri | https://www.piraeusbank.gr/el/agrotes/agrotika-nea-enimerosi/epi-gis#1 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/487 | - |
dc.description | Περιοδική έκδοση για την Αγροτική Οικονομία από την Τράπεζα Πειραιώς, 'Επι Γης', τεύχος 19, σ. 26 | en_US |
dc.format.extent | 1 σελίδα | en_US |
dc.language.iso | el | en_US |
dc.publisher | Τράπεζα Πειραιώς | en_US |
dc.relation.ispartof | Περιοδικό 'Επι Γης' | en_US |
dc.rights | All rights reserved | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ | * |
dc.subject | Τυρί | en_US |
dc.subject | Αγελαδινό γάλα | en_US |
dc.subject | Αγελαδοτροφία | en_US |
dc.subject | American Farm School | en_US |
dc.subject.lcsh | Cheese | en_US |
dc.subject.lcsh | Τυρί | en_US |
dc.subject.lcsh | Cheesemaking | en_US |
dc.subject.lcsh | Τυροκομία | en_US |
dc.subject.lcsh | Dairy products | en_US |
dc.subject.lcsh | Γαλακτοκομικά προϊόντα | en_US |
dc.title | Παραγωγή τυριού από νωπό αγελαδινό γάλα | en_US |
dc.type | Journal Article | en_US |
local.description.status | Published | en_US |
Appears in Collections: | Journal Articles |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
EPIGHS19_low_new.pdf | 5.79 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License