Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/487
Τίτλος: Παραγωγή τυριού από νωπό αγελαδινό γάλα
Συγγραφείς: Krystallidou, Evdokia
Κρυσταλλίδου, Ευδοκία
Θέματα LC: Cheese
Τυρί
Cheesemaking
Τυροκομία
Dairy products
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Λέξεις-Κλειδιά: Τυρί
Αγελαδινό γάλα
Αγελαδοτροφία
American Farm School
Ημερομηνία Έκδοσης: 2021
Εκδότης: Τράπεζα Πειραιώς
Περιγραφή: Περιοδική έκδοση για την Αγροτική Οικονομία από την Τράπεζα Πειραιώς, 'Επι Γης', τεύχος 19, σ. 26
Έκταση: 1 σελίδα
Τύπος: Journal Article
Συσχέτιση (Μέρος του): Περιοδικό 'Επι Γης'
Κατάσταση Δημοσίευσης: Published
URI: https://www.piraeusbank.gr/el/agrotes/agrotika-nea-enimerosi/epi-gis#1
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/487
Αναφορά: Κρυσταλλίδου, Ε 2021 'Παραγωγή τυριού από νωπό αγελαδινό γάλα', Επι Γης, τ. 19, σ. 26.
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial 4.0 International
Γλώσσα: el
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
EPIGHS19_low_new.pdf5.79 MBAdobe PDFThumbnail
Προβολή/Ανοιγμα


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons