Skip navigation
Αρχική
Πλοήγηση
Κοινότητες
& Συλλογές
Πλοήγηση στα τεκμήρια κατά:
Ημ/νια Έκδοσης
Συγγραφέα
Τίτλο
Λέξεις-Κλειδιά
Θέματα LC
Βοήθεια
Γλώσσα
Ελληνικά
English
Συνδεθείτε:
Το DSpace Μου
Λήψη ενημερώσεων με
email
Επεξεργασία Προφίλ
Ιδρυματικό Αποθετήριο
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης και Κολέγιο Περρωτής
Ιδρυματικό Αποθετήριο
Αναζήτηση
Αναζήτηση:
Όλο το Αποθετήριο
Εκπαιδευτικές Βαθμίδες
Κολέγιο Περρωτής
Προπτυχιακές Σπουδές (Bachelor)
Επιστήμη & Τεχνολογία Τροφίμων (BSc)
Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες
Πτυχιακές εργασίες
για
Καθαρισμός Πεδίων
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να κάνετε καλύτερη την αναζήτησή σας.
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ημ/νια Έκδοσης
Το Ονομα αρχείου του τεκμηρίου
Η Περιγραφή του αρχείου του τεκμηρίου
Ίσο Με
Περιέχει
ID
Όχι Ίσο Με
Δεν Περιέχει
Όχι ID
Αποτελέσματα 1-10 από 33 (χρόνος αναζήτησης: 0.001 δευτερόλεπτα).
προηγούμενη
1
2
3
4
επόμενη
Αποτελέσματα από Τεκμήρια:
Ημ/νια Έκδοσης
Τίτλος
Συγγραφέας(εις)
Επιμελητής(ες)
Τύπος
2019
Δοκιμαστική εγγραφή
Κολοβός, Φίλιππος
-
Book
2021
Effect of maturity index on olive oil quality: effect of ripening on quality attributes of extra virgin olive oils from "Megaritiki" and "Chondrolia Chalkidiki" Greek cultivars
Moustaka, Konstantina
-
Dissertation
2022
Effect of olive oil in agricultural practices
Fellachidou, Maria-Anna
-
Dissertation
30-Ιαν-2021
Quality characteristics of Kotsifali and Mandilari variety wines as indigenous varieties of the Cretan land
Fountoulakis-Vardavas, Dimitrios
-
Dissertation
2022
Fruit and vegetable juices
Gemenetzis, Dimitrios
-
Dissertation
2022
Whey protein isolate films with encapsulated oregano oil (antimicrobial properties)
Abdalla, Sonya
-
Dissertation
2022
Physico-chemical properties of whey protein isolate films containing encapsulated oregano oil
Gkantia, Effrosyni
-
Dissertation
Σεπ-2021
Quality characteristics of Arbequina cultivar olive oil produced with various agricultural practices focusing on the effect of irrigation
Pipilas, Konstantinos
-
Dissertation
Απρ-2021
Evaluation of the effect of the antimicrobial agent on the physicochemical characteristics of the films
Chantes, Konstantinos
-
Dissertation
2021
Quality characteristics [of] Koroneiki cultivar olive oils produced under the practice of irrigation
Matrakas, George
-
Dissertation
Αποτελέσματα 1-10 από 33 (χρόνος αναζήτησης: 0.001 δευτερόλεπτα).
προηγούμενη
1
2
3
4
επόμενη
Ανακαλύψτε
Συγγραφέας
1
Abdalla, Sonya
1
Agiannidou, Maria
1
Alevreas, Panagiotis
1
Bakalis, Ioannis
1
Chantes, Konstantinos
1
Dermisis, Christos
1
Fellachidou, Maria-Anna
1
Fountoulakis-Vardavas, Dimitrios
1
Gemenetzis, Dimitrios
1
Georgogiannis, Panagiotis
.
επόμενη >
Θέμα
32
Dissertations, Academic
32
Food science and technology. Perr...
10
Edible coatings
8
Olive - Varieties
8
Olive oil
7
Active food packaging
7
Biochemistry
7
Olive
7
Perrotis College - Dissertations ...
6
Olive oil - Analysis
.
επόμενη >
Ημ/νια Έκδοσης
7
2020
6
2021
6
2022
5
2023
3
2016
2
2018
1
2014
1
2015
1
2017
1
2019
.
επόμενη >