Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/495
Τίτλος: | Physico-chemical properties of whey protein isolate films containing encapsulated oregano oil |
Συγγραφείς: | Gkantia, Effrosyni |
Επιβλέποντες: | Zinoviadou, Kyriaki |
Θέματα LC: | Dissertations, Academic Edible coatings Oregano Biochemistry |
Λέξεις-Κλειδιά: | Oregano oil Physico-chemical properties Films |
Ημερομηνία Έκδοσης: | 2022 |
Εκδότης: | Perrotis College Cardiff Metropolitan University |
Επιτομή: | Films were prepared by incorporating different levels of oregano oil (0.5%, 1.0% and 1.5% w / w in the film-forming solution) into sorbitol laminated whey protein isolate (WPI) membranes. The humidity uptake behavior and water vapor permeability (WVP) were affected by the addition of encapsulated oregano oil, to any of the concentrations used as an increase was observed. The mechanical properties of the films were then determined, using the Texture Analyzer. A decrease in maximum tensile strength accompanied by an increase in fracture elongation was observed, with an increase in oil concentration up to 1% encapsulated oregano due to the addition of sorbitol as a plasticizer and the addition of encapsulated oregano oil. |
Περιγραφή: | Includes bibliographical references and charts. BSc in Food Science and Technology |
Έκταση: | 30 pages |
Τύπος: | Dissertation |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Not published |
URI: | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/495 https://librarycatalog.afs.edu.gr/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=27003 |
Αποθετήριο: | DAPL |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial 4.0 International |
Γλώσσα: | en |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Πτυχιακές εργασίες |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons