Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/495
Τίτλος: Physico-chemical properties of whey protein isolate films containing encapsulated oregano oil
Συγγραφείς: Gkantia, Effrosyni
Επιβλέποντες: Zinoviadou, Kyriaki
Θέματα LC: Dissertations, Academic
Edible coatings
Oregano
Biochemistry
Λέξεις-Κλειδιά: Oregano oil
Physico-chemical properties
Films
Ημερομηνία Έκδοσης: 2022
Εκδότης: Perrotis College
Cardiff Metropolitan University
Επιτομή: Films were prepared by incorporating different levels of oregano oil (0.5%, 1.0% and 1.5% w / w in the film-forming solution) into sorbitol laminated whey protein isolate (WPI) membranes. The humidity uptake behavior and water vapor permeability (WVP) were affected by the addition of encapsulated oregano oil, to any of the concentrations used as an increase was observed. The mechanical properties of the films were then determined, using the Texture Analyzer. A decrease in maximum tensile strength accompanied by an increase in fracture elongation was observed, with an increase in oil concentration up to 1% encapsulated oregano due to the addition of sorbitol as a plasticizer and the addition of encapsulated oregano oil.
Περιγραφή: Includes bibliographical references and charts.
BSc in Food Science and Technology
Έκταση: 30 pages
Τύπος: Dissertation
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/495
https://librarycatalog.afs.edu.gr/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=27003
Αποθετήριο: DAPL
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial 4.0 International
Γλώσσα: en
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Πτυχιακές εργασίες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons