Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/484
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKrystallidou, Evdokia-
dc.contributor.authorΚρυσταλλίδου, Ευδοκία-
dc.date.accessioned2022-06-24T07:38:15Z-
dc.date.available2022-06-24T07:38:15Z-
dc.date.issued2021-03-08-
dc.identifier.citationΚρυσταλλίδου, Ε 2021, 'Τοπική παραγωγή μοσχαρίσιου κρέατος από ελληνικές φυλές', Meat Place, τ. 106, σ. 68, 70.el_GR
dc.identifier.urihttps://issuu.com/meatplace/docs/digital_meatplace_106-
dc.identifier.urihttp://repository.afs.edu.gr/handle/6000/484-
dc.descriptionΠεριοδικό Meat Place, τεύχος 106, σ. 68, 70.en_US
dc.format.extent2 σελίδεςen_US
dc.language.isoelen_US
dc.publishero.mind Creativesen_US
dc.relation.ispartofΠεριοδικό Meat Placeen_US
dc.rightsAll rights reserveden_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*
dc.subjectΒοδινό κρέαςen_US
dc.subjectΜοσχαρίσιο κρέαςen_US
dc.subjectΕλληνικές φυλές βοοειδώνen_US
dc.subject.lcshMeaten_US
dc.subject.lcshΚρέαςen_US
dc.subject.lcshCattleen_US
dc.subject.lcshΒοοειδήen_US
dc.titleΤοπική παραγωγή μοσχαρίσιου κρέατος από ελληνικές φυλέςen_US
dc.typeJournal Articleen_US
local.description.statusPublisheden_US
Appears in Collections:Journal Articles

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Advertorials_Kristalidou (4).pdf414.22 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons