Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/484
Title: Τοπική παραγωγή μοσχαρίσιου κρέατος από ελληνικές φυλές
Authors: Krystallidou, Evdokia
Κρυσταλλίδου, Ευδοκία
Subjects LC: Meat
Κρέας
Cattle
Βοοειδή
Keywords: Βοδινό κρέας
Μοσχαρίσιο κρέας
Ελληνικές φυλές βοοειδών
Issue Date: 8-Mar-2021
Publisher: o.mind Creatives
Description: Περιοδικό Meat Place, τεύχος 106, σ. 68, 70.
Length: 2 σελίδες
Type: Journal Article
Relation (Part Of): Περιοδικό Meat Place
Publication Status: Published
URI: https://issuu.com/meatplace/docs/digital_meatplace_106
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/484
Citation: Κρυσταλλίδου, Ε 2021, 'Τοπική παραγωγή μοσχαρίσιου κρέατος από ελληνικές φυλές', Meat Place, τ. 106, σ. 68, 70.
Restrictions: All rights reserved
Attribution-NonCommercial 4.0 International
Language: el
Appears in Collections:Journal Articles

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Advertorials_Kristalidou (4).pdf414.22 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons