Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/484
Τίτλος: | Τοπική παραγωγή μοσχαρίσιου κρέατος από ελληνικές φυλές |
Συγγραφείς: | Krystallidou, Evdokia Κρυσταλλίδου, Ευδοκία |
Θέματα LC: | Meat Κρέας Cattle Βοοειδή |
Λέξεις-Κλειδιά: | Βοδινό κρέας Μοσχαρίσιο κρέας Ελληνικές φυλές βοοειδών |
Ημερομηνία Έκδοσης: | 8-Μαρ-2021 |
Εκδότης: | o.mind Creatives |
Περιγραφή: | Περιοδικό Meat Place, τεύχος 106, σ. 68, 70. |
Έκταση: | 2 σελίδες |
Τύπος: | Journal Article |
Συσχέτιση (Μέρος του): | Περιοδικό Meat Place |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Published |
URI: | https://issuu.com/meatplace/docs/digital_meatplace_106 http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/484 |
Αναφορά: | Κρυσταλλίδου, Ε 2021, 'Τοπική παραγωγή μοσχαρίσιου κρέατος από ελληνικές φυλές', Meat Place, τ. 106, σ. 68, 70. |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial 4.0 International |
Γλώσσα: | el |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
Advertorials_Kristalidou (4).pdf | 414.22 kB | Adobe PDF | Προβολή/Ανοιγμα |
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons