Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/484
Τίτλος: Τοπική παραγωγή μοσχαρίσιου κρέατος από ελληνικές φυλές
Συγγραφείς: Krystallidou, Evdokia
Κρυσταλλίδου, Ευδοκία
Θέματα LC: Meat
Κρέας
Cattle
Βοοειδή
Λέξεις-Κλειδιά: Βοδινό κρέας
Μοσχαρίσιο κρέας
Ελληνικές φυλές βοοειδών
Ημερομηνία Έκδοσης: 8-Μαρ-2021
Εκδότης: o.mind Creatives
Περιγραφή: Περιοδικό Meat Place, τεύχος 106, σ. 68, 70.
Έκταση: 2 σελίδες
Τύπος: Journal Article
Συσχέτιση (Μέρος του): Περιοδικό Meat Place
Κατάσταση Δημοσίευσης: Published
URI: https://issuu.com/meatplace/docs/digital_meatplace_106
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/484
Αναφορά: Κρυσταλλίδου, Ε 2021, 'Τοπική παραγωγή μοσχαρίσιου κρέατος από ελληνικές φυλές', Meat Place, τ. 106, σ. 68, 70.
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial 4.0 International
Γλώσσα: el
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
Advertorials_Kristalidou (4).pdf414.22 kBAdobe PDFThumbnail
Προβολή/Ανοιγμα


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons