Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/484
Title: | Τοπική παραγωγή μοσχαρίσιου κρέατος από ελληνικές φυλές |
Authors: | Krystallidou, Evdokia Κρυσταλλίδου, Ευδοκία |
Subjects LC: | Meat Κρέας Cattle Βοοειδή |
Keywords: | Βοδινό κρέας Μοσχαρίσιο κρέας Ελληνικές φυλές βοοειδών |
Issue Date: | 8-Mar-2021 |
Publisher: | o.mind Creatives |
Description: | Περιοδικό Meat Place, τεύχος 106, σ. 68, 70. |
Length: | 2 σελίδες |
Type: | Journal Article |
Relation (Part Of): | Περιοδικό Meat Place |
Publication Status: | Published |
URI: | https://issuu.com/meatplace/docs/digital_meatplace_106 http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/484 |
Citation: | Κρυσταλλίδου, Ε 2021, 'Τοπική παραγωγή μοσχαρίσιου κρέατος από ελληνικές φυλές', Meat Place, τ. 106, σ. 68, 70. |
Restrictions: | All rights reserved Attribution-NonCommercial 4.0 International |
Language: | el |
Appears in Collections: | Journal Articles |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Advertorials_Kristalidou (4).pdf | 414.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License