Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/444
Τίτλος: | Quality characteristics [of] Koroneiki cultivar olive oils produced under the practice of irrigation |
Συγγραφείς: | Matrakas, George |
Επιβλέποντες: | Adamidis, Tryfon |
Θέματα LC: | Dissertations, Academic Olive oil Olive - Varieties Irrigation farming Olive |
Λέξεις-Κλειδιά: | Koroneiki variety Irrigation Quality characteristics Olive oil |
Ημερομηνία Έκδοσης: | 2021 |
Εκδότης: | Perrotis College Cardiff Metropolitan University |
Επιτομή: | The olive tree is a small evergreen tree that reaches 3-5 m high. Olive oil is the oil obtained from the fruits of the olive tree after the first and second compression with the method of cold pressing (to which no chemicals are added at all, while only a small amount of heating is used). The final [product] consists mainly of ingredients such as tocopherols, phytosterols, pigments and phenolic compounds, while it constitutes 1-2% of olive oil. |
Περιγραφή: | Includes bibliographical references and charts. BSc in Food Science and Technology |
Έκταση: | 16 pages |
Τύπος: | Dissertation |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Not published |
URI: | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/444 https://librarycatalog.afs.edu.gr/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=26016 |
Αποθετήριο: | DAPL |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial 4.0 International |
Γλώσσα: | en |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Πτυχιακές εργασίες |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons