Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/444
Τίτλος: Quality characteristics [of] Koroneiki cultivar olive oils produced under the practice of irrigation
Συγγραφείς: Matrakas, George
Επιβλέποντες: Adamidis, Tryfon
Θέματα LC: Dissertations, Academic
Olive oil
Olive - Varieties
Irrigation farming
Olive
Λέξεις-Κλειδιά: Koroneiki variety
Irrigation
Quality characteristics
Olive oil
Ημερομηνία Έκδοσης: 2021
Εκδότης: Perrotis College
Cardiff Metropolitan University
Επιτομή: The olive tree is a small evergreen tree that reaches 3-5 m high. Olive oil is the oil obtained from the fruits of the olive tree after the first and second compression with the method of cold pressing (to which no chemicals are added at all, while only a small amount of heating is used). The final [product] consists mainly of ingredients such as tocopherols, phytosterols, pigments and phenolic compounds, while it constitutes 1-2% of olive oil.
Περιγραφή: Includes bibliographical references and charts.
BSc in Food Science and Technology
Έκταση: 16 pages
Τύπος: Dissertation
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/444
https://librarycatalog.afs.edu.gr/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=26016
Αποθετήριο: DAPL
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial 4.0 International
Γλώσσα: en
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Πτυχιακές εργασίες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons