Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/333
Τίτλος: | Use of edible biopolymer based antimicrobial coatings as a means to extend the shelf life of chicken meat |
Συγγραφείς: | Tsatas, Antonis Kozarevska, Natalija Adamidis, Tryfon Zinoviadou, Kyriaki |
Θέματα LC: | Edible coatings Meat Active food packaging Food - Shelf-life dating Food - Microbiology Food - Preservation |
Λέξεις-Κλειδιά: | Biopolymer coatings Shelf life Chicken meat |
Ημερομηνία Έκδοσης: | Φεβ-2015 |
Τύπος: | Presentation |
Συσχέτιση (Μέρος του): | Hellenic Conference on Meat and Meat Products (Thessaloniki, Greece) |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Not published |
URI: | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/333 |
Αναφορά: | Tsatas, A, Kozarevska, N, Adamidis, T & Zinoviadou, KG 2015, 'Use of edible biopolymer based antimicrobial coatings as a means to extend the shelf life of chicken meat', in Hellenic Conference on Meat and Meat Products, 27,28 February-1 March 2015, Thessaloniki, Greece. |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
Γλώσσα: | en |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons