Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/333
Τίτλος: Use of edible biopolymer based antimicrobial coatings as a means to extend the shelf life of chicken meat
Συγγραφείς: Tsatas, Antonis
Kozarevska, Natalija
Adamidis, Tryfon
Zinoviadou, Kyriaki
Θέματα LC: Edible coatings
Meat
Active food packaging
Food - Shelf-life dating
Food - Microbiology
Food - Preservation
Λέξεις-Κλειδιά: Biopolymer coatings
Shelf life
Chicken meat
Ημερομηνία Έκδοσης: Φεβ-2015
Τύπος: Presentation
Συσχέτιση (Μέρος του): Hellenic Conference on Meat and Meat Products (Thessaloniki, Greece)
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/333
Αναφορά: Tsatas, A, Kozarevska, N, Adamidis, T & Zinoviadou, KG 2015, 'Use of edible biopolymer based antimicrobial coatings as a means to extend the shelf life of chicken meat', in Hellenic Conference on Meat and Meat Products, 27,28 February-1 March 2015, Thessaloniki, Greece.
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Γλώσσα: en
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons