Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/332
Τίτλος: Participation of aromatic plants and essential oils in lamb nutrition and their effect on meat quality characteristics
Συγγραφείς: Krystallidou, Evdokia
Kotsambasi, B.
Christodoulou, K.
Zinoviadou, Kyriaki
Simitzis, P.
Lamprinea, E.
Θέματα LC: Aromatic plants
Animal nutrition
Meat
Food - Quality
Λέξεις-Κλειδιά: Aromatic plants
Essential oils
Lamb nutrition
Meat quality
Ημερομηνία Έκδοσης: Φεβ-2017
Τύπος: Presentation
Συσχέτιση (Μέρος του): Hellenic Conference on Meat and Meat Products (Thessaloniki, Greece)
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/332
Αναφορά: Krystallidou, E, Kotsambasi, B, Christodoulou, K, Zinoviadou, KG, Simitzis, P & Lamprinea, E 2017, 'Participation of aromatic plants and essential oils in lamb nutrition and their effect on meat quality characteristics', in Hellenic Conference on Meat and Meat Products, 3-5 February 2017, Thessaloniki, Greece.
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Γλώσσα: en
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons