Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/332
Τίτλος: | Participation of aromatic plants and essential oils in lamb nutrition and their effect on meat quality characteristics |
Συγγραφείς: | Krystallidou, Evdokia Kotsambasi, B. Christodoulou, K. Zinoviadou, Kyriaki Simitzis, P. Lamprinea, E. |
Θέματα LC: | Aromatic plants Animal nutrition Meat Food - Quality |
Λέξεις-Κλειδιά: | Aromatic plants Essential oils Lamb nutrition Meat quality |
Ημερομηνία Έκδοσης: | Φεβ-2017 |
Τύπος: | Presentation |
Συσχέτιση (Μέρος του): | Hellenic Conference on Meat and Meat Products (Thessaloniki, Greece) |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Not published |
URI: | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/332 |
Αναφορά: | Krystallidou, E, Kotsambasi, B, Christodoulou, K, Zinoviadou, KG, Simitzis, P & Lamprinea, E 2017, 'Participation of aromatic plants and essential oils in lamb nutrition and their effect on meat quality characteristics', in Hellenic Conference on Meat and Meat Products, 3-5 February 2017, Thessaloniki, Greece. |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
Γλώσσα: | en |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons