Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/331
Τίτλος: | Extending the shelf life of chicken meat by use of liquid smoke based marinades |
Συγγραφείς: | Manasian, P. V. Karastergiou, E. T. Adamidis, Tryfon Zinoviadou, Kyriaki |
Θέματα LC: | Meat Meat - Preservation Food - Shelf-life dating Active food packaging |
Λέξεις-Κλειδιά: | Chicken meat shelf-life Liquid smoke marinades |
Ημερομηνία Έκδοσης: | Φεβ-2017 |
Τύπος: | Presentation |
Συσχέτιση (Μέρος του): | Hellenic Conference on Meat and Meat Products (Thessaloniki, Greece) |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Not published |
URI: | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/331 |
Αναφορά: | Manasian, P, Karastergiou, E, Adamidis, T & Zinoviadou, KG 2017, 'Extending the shelf life of chicken meat by use of liquid smoke based marinades', in Hellenic Conference on Meat and Meat Products, 3-5 February 2017, Thessaloniki, Greece. |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
Γλώσσα: | en |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons