Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/331
Τίτλος: Extending the shelf life of chicken meat by use of liquid smoke based marinades
Συγγραφείς: Manasian, P. V.
Karastergiou, E. T.
Adamidis, Tryfon
Zinoviadou, Kyriaki
Θέματα LC: Meat
Meat - Preservation
Food - Shelf-life dating
Active food packaging
Λέξεις-Κλειδιά: Chicken meat shelf-life
Liquid smoke marinades
Ημερομηνία Έκδοσης: Φεβ-2017
Τύπος: Presentation
Συσχέτιση (Μέρος του): Hellenic Conference on Meat and Meat Products (Thessaloniki, Greece)
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/331
Αναφορά: Manasian, P, Karastergiou, E, Adamidis, T & Zinoviadou, KG 2017, 'Extending the shelf life of chicken meat by use of liquid smoke based marinades', in Hellenic Conference on Meat and Meat Products, 3-5 February 2017, Thessaloniki, Greece.
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Γλώσσα: en
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons