Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/330
Τίτλος: | Use of edible coatings for the preservation of leek |
Συγγραφείς: | Papandreopoulou, Vassiliki Tzoumakis, M. Zinoviadou, Kyriaki Adamidis, Tryfon |
Θέματα LC: | Edible coatings Food - Preservation Vegetables - Preservation Leeks |
Λέξεις-Κλειδιά: | Leek preservation Edible coatings |
Ημερομηνία Έκδοσης: | Σεπ-2014 |
Τύπος: | Presentation |
Συσχέτιση (Μέρος του): | International Conference on Global Trends in the Agro-food Sector (Kalamata, Greece) |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Not published |
URI: | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/330 |
Αναφορά: | Papandreopoulou, V, Tzoumakis, M, Zinoviadou, KG & Adamidis, T 2014, 'Use of edible coatings for the preservation of leek', in Global Trends in the Agro-food Sector, 11-13 September 2014, Kalamata, Greece |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
Γλώσσα: | en |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons