Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/330
Τίτλος: Use of edible coatings for the preservation of leek
Συγγραφείς: Papandreopoulou, Vassiliki
Tzoumakis, M.
Zinoviadou, Kyriaki
Adamidis, Tryfon
Θέματα LC: Edible coatings
Food - Preservation
Vegetables - Preservation
Leeks
Λέξεις-Κλειδιά: Leek preservation
Edible coatings
Ημερομηνία Έκδοσης: Σεπ-2014
Τύπος: Presentation
Συσχέτιση (Μέρος του): International Conference on Global Trends in the Agro-food Sector (Kalamata, Greece)
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/330
Αναφορά: Papandreopoulou, V, Tzoumakis, M, Zinoviadou, KG & Adamidis, T 2014, 'Use of edible coatings for the preservation of leek', in Global Trends in the Agro-food Sector, 11-13 September 2014, Kalamata, Greece
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Γλώσσα: en
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons