Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/329
Τίτλος: | Olive oil stability in the presence of different herbs |
Συγγραφείς: | Monopati, E. Efthimiadis, F. Papoti, Vassiliki T. Zinoviadou, Kyriaki Adamidis, Tryfon |
Θέματα LC: | Olive oil Olive oil - Analysis Herbs |
Λέξεις-Κλειδιά: | Olive oil stability Herbs |
Ημερομηνία Έκδοσης: | Σεπ-2014 |
Τύπος: | Presentation |
Συσχέτιση (Μέρος του): | International Conference on Global Trends in the Agro-food Sector (Kalamata, Greece) |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Not published |
URI: | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/329 |
Αναφορά: | Monopati, E, Efthimiadis, F, Papoti, V, Zinoviadou, KG & Adamidis, T 2014, 'Olive oil stability in the presence of different herbs', in Global Trends in the Agro-food Sector, 11-13 September 2014, Kalamata, Greece. |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
Γλώσσα: | en |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons