Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/329
Τίτλος: Olive oil stability in the presence of different herbs
Συγγραφείς: Monopati, E.
Efthimiadis, F.
Papoti, Vassiliki T.
Zinoviadou, Kyriaki
Adamidis, Tryfon
Θέματα LC: Olive oil
Olive oil - Analysis
Herbs
Λέξεις-Κλειδιά: Olive oil stability
Herbs
Ημερομηνία Έκδοσης: Σεπ-2014
Τύπος: Presentation
Συσχέτιση (Μέρος του): International Conference on Global Trends in the Agro-food Sector (Kalamata, Greece)
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/329
Αναφορά: Monopati, E, Efthimiadis, F, Papoti, V, Zinoviadou, KG & Adamidis, T 2014, 'Olive oil stability in the presence of different herbs', in Global Trends in the Agro-food Sector, 11-13 September 2014, Kalamata, Greece.
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Γλώσσα: en
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons