Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/328
Τίτλος: | Extending the shelf life of chicken meat by the addition of liquid smoke in marinades and antimicrobial edible films |
Συγγραφείς: | Manasian, P. V. Karastergiou, E. T. Gounaris, N. G. Bisdikian, A. G. Adamidis, Tryfon Zinoviadou, Kyriaki |
Θέματα LC: | Food - Shelf-life dating Meat Meat - Preservation Edible coatings Active food packaging |
Λέξεις-Κλειδιά: | Chicken meat shelf-life Edible films |
Ημερομηνία Έκδοσης: | Νοε-2015 |
Τύπος: | Presentation |
Συσχέτιση (Μέρος του): | 29th EFFoST International Conference (Athens, Greece) |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Not published |
URI: | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/328 |
Αναφορά: | Manasian, PV, Karastergiou, ET, Gounaris, NG, Bisdikian, AG, Adamidis, T & Zinoviadou, KG 2015, 'Extending the shelf life of chicken meat by the addition of liquid smoke in marinades and antimicrobial edible films', in 29th EFFoST International Conference, 10-12 November 2015, Athens, Greece. |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
Γλώσσα: | en |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons