Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/328
Τίτλος: Extending the shelf life of chicken meat by the addition of liquid smoke in marinades and antimicrobial edible films
Συγγραφείς: Manasian, P. V.
Karastergiou, E. T.
Gounaris, N. G.
Bisdikian, A. G.
Adamidis, Tryfon
Zinoviadou, Kyriaki
Θέματα LC: Food - Shelf-life dating
Meat
Meat - Preservation
Edible coatings
Active food packaging
Λέξεις-Κλειδιά: Chicken meat shelf-life
Edible films
Ημερομηνία Έκδοσης: Νοε-2015
Τύπος: Presentation
Συσχέτιση (Μέρος του): 29th EFFoST International Conference (Athens, Greece)
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/328
Αναφορά: Manasian, PV, Karastergiou, ET, Gounaris, NG, Bisdikian, AG, Adamidis, T & Zinoviadou, KG 2015, 'Extending the shelf life of chicken meat by the addition of liquid smoke in marinades and antimicrobial edible films', in 29th EFFoST International Conference, 10-12 November 2015, Athens, Greece.
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Γλώσσα: en
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons