Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/325
Τίτλος: | Effect of different plasticizers on the physicochemical properties of WPI-kra blended edible films |
Συγγραφείς: | Kostovska, Renata Kordoni, S. Adamidis, Tryfon Ritzoulis, Christos Dimopoulou, M. Zinoviadou, Kyriaki |
Θέματα LC: | Okra Edible coatings Active food packaging |
Λέξεις-Κλειδιά: | Plasticizers Okra Edible films |
Ημερομηνία Έκδοσης: | Μαρ-2017 |
Τύπος: | Presentation |
Συσχέτιση (Μέρος του): | 6th International Congress on Food Technology (Athens, Greece) |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Not published |
URI: | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/325 |
Αναφορά: | Kostovska, R, Kordoni, S, Adamidis, T, Ritzoulis, C, Dimopoulou, M & Zinoviadou, KG 2017, 'Effect of different plasticizers on the physicochemical properties of WPI-okra blended edible films', in 6th International Congress on Food Technology, 18-19 March 2017, Athens, Greece. |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
Γλώσσα: | en |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons