Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/325
Τίτλος: Effect of different plasticizers on the physicochemical properties of WPI-kra blended edible films
Συγγραφείς: Kostovska, Renata
Kordoni, S.
Adamidis, Tryfon
Ritzoulis, Christos
Dimopoulou, M.
Zinoviadou, Kyriaki
Θέματα LC: Okra
Edible coatings
Active food packaging
Λέξεις-Κλειδιά: Plasticizers
Okra
Edible films
Ημερομηνία Έκδοσης: Μαρ-2017
Τύπος: Presentation
Συσχέτιση (Μέρος του): 6th International Congress on Food Technology (Athens, Greece)
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/325
Αναφορά: Kostovska, R, Kordoni, S, Adamidis, T, Ritzoulis, C, Dimopoulou, M & Zinoviadou, KG 2017, 'Effect of different plasticizers on the physicochemical properties of WPI-okra blended edible films', in 6th International Congress on Food Technology, 18-19 March 2017, Athens, Greece.
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Γλώσσα: en
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons