Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/324
Τίτλος: | Study of heat inactivation kinetics of heat resistant molds |
Συγγραφείς: | Tousiou, Paschalia Konstantinidis, D. Xiao, Y. Gkogka, E. Adamidis, Tryfon Zinoviadou, Kyriaki Gougouli, Maria |
Θέματα LC: | Food - Analysis Food - Composition Food industry and trade - Safety measures |
Λέξεις-Κλειδιά: | Heat inactivation kinetics Molds |
Ημερομηνία Έκδοσης: | Απρ-2017 |
Τύπος: | Presentation |
Συσχέτιση (Μέρος του): | International Conference of Predictive Modelling, Quantitative Risk Assessment and Life Cycle Analysis in Food Science and Biosciences (Syros, Greece) |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Not published |
URI: | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/324 |
Αναφορά: | Tousiou, P, Konstantinidis, D, Xiao, Y, Gkogka, E, Adamidis, T, Zinoviadou, KG & Gougouli, M 2017, 'Study of heat inactivation kinetics of heat resistant molds', in International Conference of Predictive Modelling, Quantitative Risk Assessment and Life Cycle Analysis in Food Science and Biosciences, 10-12 April 2017, Syros, Greece. |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
Γλώσσα: | en |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons