Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/324
Τίτλος: Study of heat inactivation kinetics of heat resistant molds
Συγγραφείς: Tousiou, Paschalia
Konstantinidis, D.
Xiao, Y.
Gkogka, E.
Adamidis, Tryfon
Zinoviadou, Kyriaki
Gougouli, Maria
Θέματα LC: Food - Analysis
Food - Composition
Food industry and trade - Safety measures
Λέξεις-Κλειδιά: Heat inactivation kinetics
Molds
Ημερομηνία Έκδοσης: Απρ-2017
Τύπος: Presentation
Συσχέτιση (Μέρος του): International Conference of Predictive Modelling, Quantitative Risk Assessment and Life Cycle Analysis in Food Science and Biosciences (Syros, Greece)
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/324
Αναφορά: Tousiou, P, Konstantinidis, D, Xiao, Y, Gkogka, E, Adamidis, T, Zinoviadou, KG & Gougouli, M 2017, 'Study of heat inactivation kinetics of heat resistant molds', in International Conference of Predictive Modelling, Quantitative Risk Assessment and Life Cycle Analysis in Food Science and Biosciences, 10-12 April 2017, Syros, Greece.
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Γλώσσα: en
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons