Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/323
Τίτλος: | Modeling the effect of temperature, water activity and pH on the growth of heat resistant molds |
Συγγραφείς: | Karamika, S. Kurkou, A. Xiao, Y. Gkogka, E. Adamidis, Tryfon Zinoviadou, Kyriaki Gougouli, Maria |
Θέματα LC: | Food - Analysis Food - Composition Food industry and trade - Safety measures |
Λέξεις-Κλειδιά: | Water activity pH Molds |
Ημερομηνία Έκδοσης: | Απρ-2017 |
Τύπος: | Presentation |
Συσχέτιση (Μέρος του): | International Conference of Predictive Modelling, Quantitative Risk Assessment and Life Cycle Analysis in Food Science and Biosciences (Syros, Greece) |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Not published |
URI: | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/323 |
Αναφορά: | Karamika, S, Kurkou, A, Xiao, Y, Gkogka, E, Adamidis, T, Zinoviadou, KG & Gougouli, M 2017, 'Modeling the effect of temperature, water activity and pH on the growth of heat resistant molds', in International Conference of Predictive Modelling, Quantitative Risk Assessment and Life Cycle Analysis in Food Science and Biosciences, 10-12 April 2017, Syros, Greece. |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
Γλώσσα: | en |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons