Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/323
Τίτλος: Modeling the effect of temperature, water activity and pH on the growth of heat resistant molds
Συγγραφείς: Karamika, S.
Kurkou, A.
Xiao, Y.
Gkogka, E.
Adamidis, Tryfon
Zinoviadou, Kyriaki
Gougouli, Maria
Θέματα LC: Food - Analysis
Food - Composition
Food industry and trade - Safety measures
Λέξεις-Κλειδιά: Water activity
pH
Molds
Ημερομηνία Έκδοσης: Απρ-2017
Τύπος: Presentation
Συσχέτιση (Μέρος του): International Conference of Predictive Modelling, Quantitative Risk Assessment and Life Cycle Analysis in Food Science and Biosciences (Syros, Greece)
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/323
Αναφορά: Karamika, S, Kurkou, A, Xiao, Y, Gkogka, E, Adamidis, T, Zinoviadou, KG & Gougouli, M 2017, 'Modeling the effect of temperature, water activity and pH on the growth of heat resistant molds', in International Conference of Predictive Modelling, Quantitative Risk Assessment and Life Cycle Analysis in Food Science and Biosciences, 10-12 April 2017, Syros, Greece.
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Γλώσσα: en
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons