Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/321
Τίτλος: | Effect of harvesting time on the oxidative stability of Chalkidiki olive oil |
Συγγραφείς: | Zinoviadou, Kyriaki Gavriilidis, S. Mekuli, Rina Papoti, Vassiliki T. Adamidis, Tryfon |
Θέματα LC: | Olive Olive oil Fruit - Postharvest technology Food industry and trade - Quality control Olive - Varieties |
Λέξεις-Κλειδιά: | Oxidative stability Olive oil Harvesting |
Ημερομηνία Έκδοσης: | Ιου-2018 |
Τύπος: | Presentation |
Συσχέτιση (Μέρος του): | 5th International ISEKI Food Conference (Stuttgart, Germany) |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Not published |
URI: | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/321 |
Αναφορά: | Zinoviadou, KG, Gavriilidis, S, Mekuli, R, Papoti, V & Adamidis T 2018, 'Effect of harvesting time on the oxidative stability of Chalkidiki olive oil', in 5th International ISEKI Food Conference, 3-5 July 2018, Stuttgart, Germany. |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
Γλώσσα: | en |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons