Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/321
Τίτλος: Effect of harvesting time on the oxidative stability of Chalkidiki olive oil
Συγγραφείς: Zinoviadou, Kyriaki
Gavriilidis, S.
Mekuli, Rina
Papoti, Vassiliki T.
Adamidis, Tryfon
Θέματα LC: Olive
Olive oil
Fruit - Postharvest technology
Food industry and trade - Quality control
Olive - Varieties
Λέξεις-Κλειδιά: Oxidative stability
Olive oil
Harvesting
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιου-2018
Τύπος: Presentation
Συσχέτιση (Μέρος του): 5th International ISEKI Food Conference (Stuttgart, Germany)
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/321
Αναφορά: Zinoviadou, KG, Gavriilidis, S, Mekuli, R, Papoti, V & Adamidis T 2018, 'Effect of harvesting time on the oxidative stability of Chalkidiki olive oil', in 5th International ISEKI Food Conference, 3-5 July 2018, Stuttgart, Germany.
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Γλώσσα: en
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons