Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/320
Τίτλος: Preparation and characterization of whey protein isolate/montmorillonite nanoclay composite films
Συγγραφείς: Zinoviadou, Kyriaki
Karanikola, D.
Andreou, P.
Svilechikj, Oli
Geci, Elena
Adamidis, Tryfon
Θέματα LC: Food - Biotechnology
Food - Composition
Active food packaging
Edible coatings
Proteins
Λέξεις-Κλειδιά: Whey protein
Nanoclay composite films
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιου-2018
Τύπος: Presentation
Συσχέτιση (Μέρος του): 5th International ISEKI Food Conference (Stuttgart, Germany)
Κατάσταση Δημοσίευσης: Not published
URI: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/320
Αναφορά: Zinoviadou, KG, Karanikola, D, Andreou, P, Svilecik, O, Geci, E & Adamidis, T 2018, 'Preparation and characterization of whey protein isolate/montmorillonite nanoclay composite films', in 5th International ISEKI Food Conference, 3-5 July 2018, Stuttgart, Germany.
Δικαιώματα: All rights reserved
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Γλώσσα: en
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons