Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/320
Τίτλος: | Preparation and characterization of whey protein isolate/montmorillonite nanoclay composite films |
Συγγραφείς: | Zinoviadou, Kyriaki Karanikola, D. Andreou, P. Svilechikj, Oli Geci, Elena Adamidis, Tryfon |
Θέματα LC: | Food - Biotechnology Food - Composition Active food packaging Edible coatings Proteins |
Λέξεις-Κλειδιά: | Whey protein Nanoclay composite films |
Ημερομηνία Έκδοσης: | Ιου-2018 |
Τύπος: | Presentation |
Συσχέτιση (Μέρος του): | 5th International ISEKI Food Conference (Stuttgart, Germany) |
Κατάσταση Δημοσίευσης: | Not published |
URI: | http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/320 |
Αναφορά: | Zinoviadou, KG, Karanikola, D, Andreou, P, Svilecik, O, Geci, E & Adamidis, T 2018, 'Preparation and characterization of whey protein isolate/montmorillonite nanoclay composite films', in 5th International ISEKI Food Conference, 3-5 July 2018, Stuttgart, Germany. |
Δικαιώματα: | All rights reserved Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
Γλώσσα: | en |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία που να συσχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons