Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/487
Title: Παραγωγή τυριού από νωπό αγελαδινό γάλα
Authors: Krystallidou, Evdokia
Κρυσταλλίδου, Ευδοκία
Subjects LC: Cheese
Τυρί
Cheesemaking
Τυροκομία
Dairy products
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Keywords: Τυρί
Αγελαδινό γάλα
Αγελαδοτροφία
American Farm School
Issue Date: 2021
Publisher: Τράπεζα Πειραιώς
Description: Περιοδική έκδοση για την Αγροτική Οικονομία από την Τράπεζα Πειραιώς, 'Επι Γης', τεύχος 19, σ. 26
Length: 1 σελίδα
Type: Journal Article
Relation (Part Of): Περιοδικό 'Επι Γης'
Publication Status: Published
URI: https://www.piraeusbank.gr/el/agrotes/agrotika-nea-enimerosi/epi-gis#1
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/487
Citation: Κρυσταλλίδου, Ε 2021 'Παραγωγή τυριού από νωπό αγελαδινό γάλα', Επι Γης, τ. 19, σ. 26.
Restrictions: All rights reserved
Attribution-NonCommercial 4.0 International
Language: el
Appears in Collections:Journal Articles

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EPIGHS19_low_new.pdf5.79 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons