Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/487
Title: | Παραγωγή τυριού από νωπό αγελαδινό γάλα |
Authors: | Krystallidou, Evdokia Κρυσταλλίδου, Ευδοκία |
Subjects LC: | Cheese Τυρί Cheesemaking Τυροκομία Dairy products Γαλακτοκομικά προϊόντα |
Keywords: | Τυρί Αγελαδινό γάλα Αγελαδοτροφία American Farm School |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Τράπεζα Πειραιώς |
Description: | Περιοδική έκδοση για την Αγροτική Οικονομία από την Τράπεζα Πειραιώς, 'Επι Γης', τεύχος 19, σ. 26 |
Length: | 1 σελίδα |
Type: | Journal Article |
Relation (Part Of): | Περιοδικό 'Επι Γης' |
Publication Status: | Published |
URI: | https://www.piraeusbank.gr/el/agrotes/agrotika-nea-enimerosi/epi-gis#1 http://repository.afs.edu.gr/handle/6000/487 |
Citation: | Κρυσταλλίδου, Ε 2021 'Παραγωγή τυριού από νωπό αγελαδινό γάλα', Επι Γης, τ. 19, σ. 26. |
Restrictions: | All rights reserved Attribution-NonCommercial 4.0 International |
Language: | el |
Appears in Collections: | Journal Articles |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
EPIGHS19_low_new.pdf | 5.79 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License